Szabados-OK Kft. (HU)

Szabados-Ok Kft. telephelye
Szabados-Ok Kft. telephelye

A Szabados-ok Kft. 2001. július 4.-én alakult, az alapítók által szakmában eltöltött másfél évtized tapasztalataira alapozva.

A társaság kezdetektől nyereségesen működik, ezért rövid időn belül meghatározó piaci szereplővé vált.

A dinamikus fejlődést mutatja, hogy a 4 fős létszámmal induló vállalkozás, jelenleg közel 20 főt foglalkoztat, saját 760 m2-en fekvő telephellyel és minden igényt kielégítő műszaki infrastruktúrával rendelkezik.

A társaság alkalmazásában álló dolgozók mindegyike megfelelő képzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, továbbá nagy hangsúly helyeződik a továbbképzésükre, tudásuk folyamatos aktualizálására, bővítésére.

Üzletpolitikánkat jellemzi, hogy megpróbálunk naprakészek lenni, megfelelni a piaci elvárásoknak, ezért igyekszünk nyitottak lenni az újítások felé.

A termékekkel szemben támasztott magas minőségi követelményeknek az alaposan megválogatott beszállítói kör, a minőségi munka és az ISO-9001 minőségirányítási rendszer segítségével tudunk megfelelni. Mindezt kedvező árszínvonal mellett igyekszünk biztosítani.

Odafigyelünk a környezetünk védelmére, valamint a munkahelyi egészségvédelem követelményeinek betartására.

Ügyfeleink igényeit megpróbáljuk a maximális rugalmassággal kezelni. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül.

A következőkben ismerkedjen meg termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és referenciáinkkal. Ha meggyőztük, forduljon bizalommal hozzánk!

Tisztelettel:

Szabados László

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.